Koripalloturnaus – 15. FIMBA Maxibasketballin maailmanmestaruuskilpailut

Jalkapallo on yksi suosituimmista urheilulajeista maailmassa. Sillä on pitkä historia ja hieno kulttuuri. Turnaus – FIMBA Maxibasketball World Championships – on yksi alansa tärkeimmistä kilpailuista ja houkuttelee monia huippupelaajia ympäri maailmaa.

Ajatus sen takana on yksinkertainen: tuoda yhteen huippu-urheilijat, toimihenkilöt ja fanit ympäri maailmaa, jotka jakavat tämän intohimon urheiluun kuin mikään muu urheilulaji. Lisäksi tämä kilpailu hyödyttää myös kilpailijoita, koska he saavat enemmän medianäkyvyyttä kuin mikään muu urheilutapahtuma.

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA valitsi vuonna 2014 kaksi FIFA 18 Global Series -turnausta maailman parhaaksi jalkapalloturnaukseksi. Ja vuonna 2018 he tekivät sen uudelleen. Kesäkuussa 2018 FIBA World Cup ilmoitti, että Maxibasket 2019 pelataan Romaniassa 30.6.-7.7.2019. Se on koripalloturnaus, jossa on sekajoukkueita Aasiasta, Afrikasta ja Euroopasta ja johon osallistuu yhteensä 200 joukkuetta ja 2000 katsojaa. peli. Voittajajoukkueen pääpalkinto on $10 miljoonaa USD ja toiset $500 000 toiseksi sijoittuneelle joukkueelle.

Koripallon MM-kisat olivat historian suurin ja kallein turnaus. Turnaus järjestettiin Hampurin kaupungissa Saksassa 16.-19. elokuuta 2016. Turnaus oli yksi parhaista tapahtumista sekä faneille että pelaajille.

Koripalloturnauksia on useita erilaisia. 15. FIMBA Maxibasketball World Championships on koripalloturnaus, joka pelataan joka vuosi Japanissa.

Tämän artikkelin tarkoituksena on luetella 10 mielenkiintoisinta ja monimutkaisinta kilpailua koko maailmassa. Lista tehtiin erikoisalgoritmilla, joka poimi Wikipediasta jokaisen kansainvälisen kilpailun ja poimi sieltä tarvittavat tiedot siitä, tallensi sen Excel-tiedostoksi, tiivisti ne kullekin tapahtumalle erityisillä luokilla ja lopulta rakensi kattavan listan kaikista kilpailutapahtumista. siellä.

FIMBA:n maksikoripallon maailmanmestaruuskilpailut ovat viidestoista. MM-kisat järjestetään joka vuosi Intiassa ja Kiinassa.

FIMBA Maxibasketballin MM-kisat perusti vuonna 1963 FIBA (Fédération Internationale de Basketball Amateur) Ranskan koripalloliiton avustuksella. Se on yksi tunnetuimmista kansainvälisistä koripallokilpailuista ja se houkuttelee vuosittain tuhansia kävijöitä Intiaan ja Kiinaan näiden kilpailujen aikana.

Nykyään useat eri urheiluliitot, mukaan lukien FIBA, FIH (Fédération Internationale de Hockey sur glace), IOC (Kansainvälinen olympiakomitea), ovat tunnustaneet sen maailmanlaajuiseksi urheilutapahtumaksi.

Tämä artikkeli antaa nopean taustan Maxibasketballin MM-kisoista ja niiden järjestämisestä. Se tarjoaa myös tietoa eri joukkueista, jotka osallistuvat siihen.

FIMBA Maxibasketball World Championships on vuosittainen kansainvälinen koripalloturnaus miehille ja naisille, joka järjestetään Turkissa nyt joka vuosi vuodesta 1982 lähtien. Sen järjesti alun perin FIBA (FIBA World Basketball Confederation) nimellä “FIBA Maxi-Basket” (NAME= FIBA MAXI) , joka nimettiin myöhemmin uudelleen nimellä “FIBA World Championship”. Turnauksen järjestää FISV (Federation Internationale de Volleyball) (). Naisten finaali pelattiin Palácio da Maré – São Paulo, Brasilia.

Maxibasketballin MM-kisat järjestetään 15. kerran 20.-28. toukokuuta ja ne järjestetään Muscatissa, Omanissa, Dohan kaupungissa.

FIMBA Maxiba World Championships 2018 oli 15. kerta vuonna 2010 alkaneesta kansainvälisestä koripalloturnauksesta. Vuonna 2018 turnaus järjestettiin Royal Sports Complexissa Sofiassa, Bulgariassa. Sen tavoitteena on nostaa koripallourheilijoiden tasoa ja tehdä siitä arvostettu tapahtuma ja arvovaltaa olympialajina. Tämän vuoden kilpailuun osallistui kaikkiaan yli 6000 katsojaa.

17. toukokuuta järjestettiin 15. FIMBA MAXIBYTALLING WORLD CHAMPIONSHIPS Olympiastadionilla Moskovassa, Venäjällä. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun finaalit järjestettiin Euroopassa – tästä syystä Maxibasketball nimettiin “European Championships”. Näiden kilpailujen seurauksena Maxibasketballista tuli tärkeä urheilulaji kaikkialla Euroopassa.

Maxibasketballin maailmanmestaruuskilpailut voitti Ukraina, joka sijoittui kärkeen yhtenä kolmesta mitalia (kaksi kultaa ja yksi pronssia) voittanut joukkue. Seuraava taulukko sisältää tulokset: