Alla listattuna kaikki Espoo FIMBA 2019 mestarit ja mitalistit

Tänä vuonna Espoon FIMBA 2019 -turnauksessa pelasi 59 joukkuetta eri kaupungeista ja maista. Turnaus huipentui lauantaina 6.7.2019 ja nyt on aika julistaa tämän vuoden mestarit ja mitalistit.

Kultamitalin vei Norja, pronssimitalin Latvija ja hopeamitalin Sveitsi. Kaikki joukkueet palkittiin turnauksena päättyneen palkintojenjakotilaisuudessa.

Meille suomalaisille turnauksesta on syytä olla ylpeitä. Perinteikkään EspooFimbAn naisten mestaruus meni kotimaiselle ProBasket Riihimäelle, kun taas Kataiset (U16) sekä Kaari-Basket (U14) ovat molemmat juhlineet hopeasisia mitalleja.
Tässä on listattuna kaikki Espoo FIMBA 2019 -turnauksen mestarit ja mitalistit:

Aikuiset:
Mestari: Norja
Hopea: Sveitsi
Pronssi: Latvija

U18 Naiset:
Mestari: ProBasket Riihimäki
Hopea: Olimpija Ljubljana
Pronssi: Torpan Pojat

U16 Naiset:
Mestari: TuNMKY Tampere
Hopea: Kataiset Espoo
Pronssi: Poku Keuruu

U14 Naiset:
Mestari: Olimpija Ljubljana
Hopea: Kaari-Basket Espoo
Pronssi: TuNMKY Tampere

Espoo FIMBA 2019 turnauksessa pelattiin ranking- ja hupiotteluita viikonloppuun saakka ja nyt on aika julistaa mestarit ja mitalistit.

Ensimmäisenä tulee miehet ranking-pallopelien maailmanmestarit ETP (Finland). He veivät kruunun sisään lähes 20 vuoden takaiseen tarinaan, pysyen kylmäpäisinä ja pelaten taitavan pallopelin. Olkoon heille suuri onnittelumme.

Toinen naisten ranking-pallopelien maailmanmestarit olivat TN30 -joukkue, joka tuli Romaniaista. He loukkasivat espoolaisia yleisöjä vievällä tasolla ja esittelivät erittäin vahvoja osaamisia kaikkialta turnauksesta.

Kolme parasta miesten hupipelaajista olivat Latvaganagari (Latvia), Red Team / Little Army (Slovenia) ja Whiz Korner (Suomi). Naisten hupipelaamisen kolmoiskilpailussa palkinnot menivät Finladtownin joukkueelle, Phoenix Plussalle ja I’m Feeling Lucky -porukalle ( Latvia).

Eteläafrikkalainen Galaxis One vastaanotti ensimmäisen paikan miesten freestyle-turnauksessa. Naiset kruunattiin Double Trouble -porukalla (Tšekki).

Viimeisenä muttei minne itsensä mainiksi niin juhlanolennot yhdistivät voimansa ja suorittivat erittäin hauskan ilmaespoon fokuksen finaalin. Parhaana naispuolena olivat EURO FREESTYLE GIRLS, joiden joukkueessa olivat kaikki hikkaan kovaajat!

Espoo FIMBA 2019 -tapahtuma antoi jokaiselle osallistujalle fanitusalttiuden, onnekkaan tuurin sekä valtaisan kokemuksen lujittaa sosiaalisia nörttejöitse selviytymistaitoja!

Espoon FIMBA 2019 turnauksen mestaroita ja mitalisteja on listattu alla. Turnaus oli täynnä odotuksia ja vauhdikasta toimintaa, ja lopulliset tulokset antoivat lisää merkittäviä saavutuksia kaikille osallistujille.

A-sarjan mestarit

1. Keltainen Kukka (Virossa)
2. Keepsport (Tanskassa)
3. Skatrium (Italiassa)
4. Les Tarawos (Ranskassa)

B-sarjan mestarit

1. Jeju Island Panthers (Koreassa)
2. Real Saragosse Team (Espanjassa)
3. Dracosa Mágica (Portugaliassa)
4. Bulles de Vidas (Belgiassa)

C-sarjan mestarit

1. Fimba-Lanka United (Sri Lankassa)
2. Ruhrstadt Knights (Saksassa)
3. High Rollers Abu Dhabi (Arabiemiirikunnissa)
4. Imperial Eagles (Australiassa)

Terveystulokset molemmille sarjoille jaettiin myös seuraavasti: Keltaista Kukkaa palkittiin parhaana terveyden edustajana, Real Saragosse Team kakkosena ja Les Tarawos kolmantena. Sen lisäksi Fimba-Lanka United sai terveydenhuollon erikoispalkinnon ennaltaehkäisevien kampanjoiden erityishuomionosoituksena. Kaikki osallistujat osoittivat aidosti tukeutuvan toisiinsa, jota arvostetaan myös hyvinvoinnin näkökulmasta.

Kuten näkyy, Espoo FIMBA 2019 oli onnistunut tapahtuma, joka tarjosi melkoisen spektaakkelin kaikille osallistujille ja faneille. Paljon onnea kaikille voittajille ja toivottavasti näemme kaikki myöhemmin taas FIMBA-turnauksessa!

Spesiaali juhlaa järjestettiin 9. heinäkuuta 2019 Espoon Fernwoodin kentällä, kun oli tarvis palkita FIMBA-kauden voittajat ja mitalistit. Juhla oli täynnä kiitosta ja riemua voittajille, joista monet itsekin edustivat voittaneita joukkueita. Kaikkien tekojen myötä onnittelemme tilaisuuden voittajia ja mitalisteja!

Alla listattuna kaikki Espoo FIMBA 2019 voittajat ja mitalistit:

T-Divisioona, Suomi:
1. TATU – The Tatooed Turtles
Mitalistit: Pullshooting Decently &Egg Ball Express

A-Divisioona, Suomi:
1. The Munkeez
Mitalistit: Sushi Rollers & Hops & Dragees

B-Divisioona, Suomi:
1. Disc Devils
Mitalistit: ADP Active Disc Patrollers & Rekkapickers

C-Divisioona, Suomi:
1. Feelings Hole
Mitalistit: Nemesekissit & Napalmtrees

Mini-Divisioona, Suomi:
1. SuurkuulaFutareet
Mitalistit: Pirunperseet & Junttidiskot

Onnea kaikille voittajille ja mitalisteille! Upeista suorituksista ja kehittymisestäsi! Olette erityisen hienoja ja ansaitsevat kaiken kunnioituksen! Toivomme, ettet lakkaaisi treenaamasta ja jatkatte menestystä tulevaisuudessa!